Om FMSV

 

Favrskov Musikskoles venner er som navnet antyder en forening som har til formål at støtte op om Favrskov Musikskole, men vi er også en forening der vil støtte op om musiklivet i Favrskov på andre punkter.

Favrskov Musikskoles Venner blev stiftet i oktober 2010 af nogle aktive forældre til elever i Favrskov Musikskole, og i starten er vores indsats koncentreret om at hjælpe til ved nogle af Favrskov Musikskoles arrangementer rundt omkring i kommunen. Hjælpen består af forskellige ting som eks. salg af øl, vand og kaffe samt opstilling af borde og stole m.v.

Vi håber at mange af jer har lyst til at støtte op om foreningen, og tegne et medlemsskab således at vi fremover kan udbygge foreningen og hjælpe til ved endnu flere arrangementer, og på sigt udvide omfanget af hjælp, til glæde for eleverne i Favrskov Musikskole. I menuen til venstre kan du læse mere om hvordan du bliver medlem af foreningen, og det er altid frivilligt om man har lyst til at være praktisk hjælp eller om man blot vil støtte op ved at betale et beskeden årligt kontingent.

Hvis du har ris/ros, kommentarer eller gode ideer til hjemmesiden eller andet som kan være til gavn for foreningen så skriv til et af bestyrelses medlemmerne. Vi er glade for alle henvendelser som kommer ind.

Med venlig hilsen
Favrskov Musikskoles Venner